אך לא רק תעודת כשרות קובעת את איכותו של המזון של חברת קייטרינג מסויימת, ישנו מושג שלא רבים מכירים אותו אשר נקרא תעודת יצרן, וכל חברת קייטרינג המייצרת מזון ראוי שתחזיק בתעודה כזו. אך זה לא בדיוק מדויק עלויות קבלת תעודת יצרן יכולות להיות גבוהות מאוד משום שהקריטריונים המתבקשים לעמוד בהם מאוד גבוהים ולכן לא כל חברת קייטרינג יכולה להרשות זאת לעצמה. אז מה באמת חשוב כשרות יצרן מה מבטיח לנו שהאוכל שאורחינו יאכלו בערב האירוע לא יגרום לקלקולי קיבה בקרב המוזמנים אז שום דבר לא מבטיח כזה דבר אף אחד לא יודע אם איזה זבוב טועה יבוא וישריץ על הבשר אשר אמורים לאכול אותו עוד מספר שעות, או אם אחד הטבחים שכח לשטוף את ידיו בזמן צאתו מחדר הנוחיות וחיידקי כולי צואתי מלווים אותו. אז למי זה כן חשוב תעודת יצרן או תעודת כשרות: למי שעובד עם המיגזר הציבורי מוסדות וגופים גדולים הם לרוב אכן ידרשו תעודת יצרן וכשרות אחרי הכל הגופים הממשלתיים הם שיצרו את התקנות עבור תעודת יצרן אז מן הראוי שהם ידרשו אותו, חברות קייטרינג לאירועים העובדות במטבח קיים של גן אירועים או אולם, ובדרך כלל כל חברת קייטרינג אשר עושה אירועים כחתונות תהיה בעלת תעודת כשרות לפחות של רבנות. המיגזר החרדי פונה כבר ומחפש קייטרינג גלאט או מהדרין וגם של יש כל מיני רמות בד"ץ וכו' שלא כל רב מקובל על קהילה מסויימת.
לכן לסיכום שאתם מחפשים חברת קייטרינג ולא משנה מה הסוג אם קייטרינג חלבי, או קייטרינג בשרי בדקו טוב את החברה תתדבו עם מכרים ותבקשו המלצות, בנוסף גשו לטעימות ואפילו תזמינו את עצמכם אל המטבח בו חברת הקייטרינג עובדת וכך תוכלו להתרשם לגבי ההיגיינה של המטבח וצוות העובדים.
להתראות בשמחות